PROTEINOVÉ TYČINKY Z DM



PROTEINOVÁ TYČINKA S KARAMELEM


ZNAČKA: SPORTNESS

CENA: 25,-Kč

CO SLIBUJE VÝROBCE|:
Obsahuje až 60% bílkovin. Lahodná příchuť křupavý karamel. Ideální pro doplnění energie s kakaovou polevou. Sportness proteinová tyčinka s bílkovinou a karamelem pokrytá lahodnou kakaovou čokoládou s vysokým obsahem bílkovin přispívá k růstu, udržení svalové hmoty a normálního stavu kostí. Kromě toho má tyčinka nízký obsah cukru a sacharidů ve srovnání s ostatními proteinovými tyčinkami s cukrem. Ideální během celého dne, zasytí a dodá energii. 

SLOŽENÍ:
mléčná bílkovina, hydrolyzát kolagenu, glycerol, voda, kakaové máslo, sojové křupky s proteinem 4%, palmový tuk, sladidlo, kakaová hmota, aroma, kakaový prášek s nízkým obsahem tuku, sůl, emulgátor, lecitin, sukralóza

NUTRIČNÍ INFORMACE NA 100 G:
energetická hodnota 1610 kJ, tuky 10,6 g, sacharidy 18 g, bílkoviny 60 g, sůl 0,86 g

MOJE ZKUŠENOST:
Tyto tyčinky máme rádi. Mají vysoký obsah bílkovin a málo sacharidů a cukrů. Cena ve srovnání s ostatními proteinovými tyčinkami, které jsou většinou plné sacharidů a cukrů a bílkovinami jsou jen líznuté je velmi přijatelná. Kupuji je jen občas, když se náhodou stavím v DM, protože 25 korun za svačinku je přeci jen dost. Nedávno jsem viděla recenzi, která tyto tyčinky pranýřovala za obsažený palmový tuk. Tak si vyberte. Zase je to jen jedna z možných variant a alternativ nutričně a cenově přijatelná. A neobsahuje lepek.

CONVERSATION

Featured Post

Instagram