VEGANSKÁ ŠKVARKOVÁ POMAZÁNKA

ŠKVARKOVÁ POMAZÁNKA


ZNAČKA: LUNTER

CENA: 20-30,- Kč

CO SLIBUJE VÝROBCE:
Škvarková pomazánka je určena pro ty, kteří si rádi pochutnají na pomazánce s plnou chutí. Jemné chuti škvarků, kterou v ní cítíte, jsme dosáhli restovanou cibulí. Pomazánka je zdrojem plnohodnotných bílkovin, bez cholesterolu a bez konzervantů. 
Škvarková pomazánka v konzervě má dobu spotřeba 178 dní.
Základ našich pomazánek tvoří luštěniny. Ty jsou odborníky na výživu doporučeny pro vysoký obsah bílkovin. Použití našich pomazánek je velmi široké, kromě nejjednoduššího natírání pečiva jimi můžete dochucovat omáčky a polévky. Výborné jsou i k plnění pirohů a slaných koláčů. 

SLOŽENÍ:
voda, řepkový olej, tofu, cibulové škvarky, neaktivní droždí, palmový tuk, bramborový škrob, sůl, sojová omáčka, jablečný ocet, stabilizátor

NUTRIČNÍ INFORMACE:
energetická hodnota 1050 kJ, tuky 22 g, bílkoviny 7g, sacharidy 5 g, sůl 1,5 g

MOJE ZKUŠENOST:
Pokud se budeme bavit o chuti, tato pomazánka je výborná a patří mezi mé oblíbené. Lunter umí své produkty výborně ochutit a vyladit. Něco mi chutná více, něco méně, ale nikdy to není totální nepoživatelná katastrofa, která by skončila v koši. Cena je velmi přijatelná. Špatně se shání. Pokud se budeme bavit o složení. Palmový tuk? Stabilizátor, Xantanová guma? Ze složení většiny veganských produktů vůbec nemám pocit něčeho zdravého. Ale je to varianta a cesta jak nenásilně s co nejmenším úsilím najít cestu k rostlinné stravě. Můžete si vyrobit rostlinnou pomazánku doma, ale nebude mít tu trvanlivost, o moc levněji vás to nevyjde a kdo má čas se s tím pořád patlat?!

CONVERSATION

Featured Post

Instagram